Monday, 09.25.2023, 9:37 PM
Welcome Guest | RSS

Voordelen huis schilderen

Goed schilderwerk zorgt voor:

  • Bescherming van materiaal

    De buitenzijde van uw woning staat bloot aan regen en zon, de binnenzijde aan gebruik en slijtage. Goed schilderwerk beschermt uw huis hier tegen. Als bijvoorbeeld de houten kozijnen goed in de verf staan hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over het onderhoud.

  • Woonplezier

    Als uw woning "strak in de lak” staat, geeft dat een mooie en frisse uitstraling. Bij het kiezen van kleuren voor het schilderwerk speelt persoonlijke smaak een grote rol. Een nieuwe kleur op de muur geeft een ander uiterlijk aan uw interieur en direct een andere sfeer in huis. Als uw huis naar uw wensen geschilderd is, kunt u met plezier wonen.

  • Waarde van uw woning

    Het uiterlijk van uw woning is van invloed op de prijs van uw huis. Als u het schilderwerk regelmatig onderhoud, zorgt u daarmee voor het behouden van de waarde van uw woning.

Onderhoud schilderwerk

Als u het schilderwerk goed onderhoudt dan gaat het langer mee. Het is daarom verstandig om regelmatig onderhoud te plegen aan het schilderwerk. U doet dit door het schilderwerk schoon te maken met een vochtige doek. Hierdoor gaat de verflaag langer mee en hoeft u minder vaak te schilderen. 

Zelf uw huis schilderen?

Uw huis schilderen gaat verder dan een lik verf. Goed schuren, ontvetten en grondverven is de basis voor het schilderwerk. Daarnaast is een goede voorbereiding, zoals het voorbehandelen of repareren van de ondergrond, belangrijk. Als u zelf gaat schilderen, kost het u behoorlijk wat tijd. Daarom schakelen zelfs doorgewinterde doe-het-zelvers vaak een schilder in.

Huis schilderen uitbesteden

Er komt veel bij kijken als u uw huis laat schilderen. In veel gevallen vraagt het om specifieke deskundigheid en ervaring van een schildersbedrijf. Voor het schilderen van het plafond in uw badkamer wordt bijvoorbeeld een andere verf gebruikt dan voor het plafond in de woonkamer. Een huisschilder kent deze verschillen. Een goede schilder zoeken met verstand van het werk is  daarom belangrijk. 


Login form
Search
Our poll
Rate my site
Total of answers: 13
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
google-site-verification: googlebaaafcc2627473a5.htmlUtiliteitsbouw Den Haag