Monday, 09.25.2023, 10:07 PM
Welcome Guest | RSS

Een Goedkope schilder inschakelen voor het schilderen van uw woning is een verstandige keuze. Wilt u graag voordelig uit zijn? Dan is het handig om te weten hoe u een goedkope schilder vindt.

Goedkope schilder

Een Goedkope  schilder  schildert uw huis voordelig door bijvoorbeeld korting te geven of door meerdere schilders klussen te combineren. Doordat de kwaliteit en de omvang van het schilderwerk afgestemd kunnen worden op uw wensen en portemonnee, kunt u aanzienlijk goedkoper uit zijn.

Voordelig schilderwerk in de winter

Een schilder die op dit moment geen opdrachten heeft, zal zijn diensten goedkoper aanbieden dan een schilder met een volle agenda. In de winterperiode heeft de schilder over het algemeen minder opdrachten. Als u het niet erg vindt om te wachten tot het winterseizoen, dan is de winterschilder dus een voordelige keuze. U kunt hiermee tot 10% op de kosten besparen.

Schilderwerk combineren

Een andere manier om voordelig uit te zijn is het combineren van schilderwerk. Vaak is het goedkoper als een schilder meerdere huizen tegelijkertijd kan schilderen, bijvoorbeeld uw huis en dat van uw buren. Er hoeven dan maar eenmaal voorrij- en steigerkosten in rekening gebracht te worden, het materiaal kan in een keer worden besteld en de steigers verhuizen zonder afbreken naar de buren. Het combineren van schilderwerk kan tot 10% in de kosten schelen.

Prijs en kwaliteit schilderwerk

Schilderwerk kan goedkoop uitgevoerd worden door te kiezen voor minder voorbereidende werkzaamheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met nieuwe aftimmering over bestaande houten dakgoten, waardoor het oude schilderwerk niet geschuurd en gerepareerd hoeft te worden. U kunt ook kiezen voor goedkope verf of minder verflagen. Op deze manier voordelig uit zijn, is bijvoorbeeld aantrekkelijk als u uw huis gaat verkopen, en het resultaat van het schilderwerk met name op korte termijn belangrijk is. Bedenk wel dat het schilderwerk minder lang mee gaat en de schilder vaak geen (jarenlange) garantie geeft.

Noodzakelijk schilderwerk

Als u een heel klein budget heeft, wilt u de kosten van uw huis  schilderen natuurlijk zo beperkt mogelijk houden. In dat geval zou u ervoor kunnen kiezen om alleen de onderdelen te laten schilderen die echt aan onderhoud toe zijn, bijvoorbeeld het  buitenschilderwerk  van de liggende delen van ramen.

Besparen op schilderwerk

Nog meer besparen op het schilderwerk? Daar kunt u zelf ook een rol in spelen, bijvoorbeeld door zelf voorbereidende werkzaamheden te verrichten, zoals schuren en ontvetten. Of door meubels alvast in een andere ruimte te zetten en de vloeren af te dekken voor het binenschilderwerk van wanden en muren.

Offertes opvragen

Offertes voor schilderwerk kunnen aanzienlijk van elkaar verschillen, bijvoorbeeld omdat een klein bedrijf weinig mensen in dienst heeft en daardoor goedkoper is.

 

Login form
Search
Our poll
Rate my site
Total of answers: 13
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
google-site-verification: googlebaaafcc2627473a5.htmlUtiliteitsbouw Den Haag