Monday, 09.25.2023, 11:41 PM
Welcome Guest
Main » Guestbook [ New entry ]

Pages: 1
1-4 of 4 messages displayed
4. Mevr. van der Els, Delft   (05.03.2015 7:44 PM)
+1  
Latexen van 30m2 gipsplaat plafond
16-04-15 |
Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Het slecht afgewerkte plafond van ons oude grachtenpand ziet er weer strak uit dankzij Stanley! Hij werkt erg netjes.
Helemaal perfect ! TOP!!! een absolute aanrader !! up up up

3. Evelien Moret   (04.26.2015 8:05 PM)
+1   Spam
Stanley heeft super netjes gewerkt! Ik ben helemaal blij met m'n mooie, witte, frisse huis! 't Ziet er keurig uit. Stanley werkt perfectionistisch, is flexibel, denkt mee en doet ook gerust iets extra's binnen de afgesproken prijs. Hij was er elke dag precies op de afgesproken tijd, hield zich aan de afspraken. Daarnaast is Stanley een prettig persoon in de omgang! Hij heeft alles netjes opgeruimd en het keurig achtergelaten. Stanley kwam 2 dagen later, omdat hij daarvoor een klus had, die tegenzat. Hij heeft dit op tijd gecommuniceerd en vond het zelf vervelend. Hierdoor liep was de klus iets later klaar dan gepland. Hij was wel binnen het aantal dagen klaar, wat hij gepland had: 7 dagen! Twijfel niet als dit gebeurd, want hij is betrouwbaar! In één woord: TOP!!
Answer: Hoi Evelien ,ja soms man is machteloos tegen vertragingen door slechte de weersomstandigheden of derde personen.Bedankt voor de goede zorg en lekkere bakje kofie !ik heb alles met plezier gedaan en wens ik heel veel plezier in jouw mooie huisje smile

2. Dr. Aerts   (04.26.2015 2:45 PM)
+1  
Onlangs heeft Stanley onze vrijstaande villa geschilderd en hiermee zijn we absoluut heeeel erg blij mee ! Hij was keurig netjes op tijd iedere dag , werkt hij echt hard , keurig netjes, met echt verstand van zijn zaak en met passie ! Dat is wel te merken bij het resultaat , die is namelijk echt UITSTEKEND !!! Ik ben zelf een beetje "te exact" Pietje precies noemen ze mij vaak, maar nu ben ik echt opgelucht na mijn ervaring met Stanley! Hij is namelijk nog strenger dan mij , en nog precieser in zijn werk ! Ik was nog verbaasd na aflevering van het huis , het was zo netjes opgeruimd en schoon achtergelaten dat moest ik zelfs aan mijn schoonmaakster vrije dagje geven . Je zou zeggen dat naast de schildersbedrijf heb je ook een schoonmaakbedrijf ingehuurd heeft !
Julli gaan we met vakantie voor paar weken en laat ik gewoon de huis in de handen van Stanley om buitenboel aan te pakken. Prettig persoon in omgaan, echte vakman, meedenker ,absoluut betrouwbaar en aanrader ! up
Answer: Hartelijk dank voor de goede worden. Dat doet me echt goed ! Ik voel me echt superblij en trots en wel gewardeerd ! Nogmaals bedankt ! Wij zien elkaar heel binnenkort en dan wordt het huis echte zonnetje van de straat ! smile groetjes , Stanley Schilderwerken

1. Gabi Konkel   (04.23.2015 2:32 PM)
+1   Spam
Mijn ervaring met S.D. Dechev is uitstekend, ben zeer tevreden over het werk ziet er allemaal keurig uit. Alle gemaakte afspraken over het werk zijn tot in de puntjes verzorgd. Was ook erg blij met het feit dat het schildersbedrijf keurig heeft opgeruimd.
Answer: Hartelijk dank ! Ik doe altijd mijn best voor mijn klanten ! Jullie tevredenheid is belangrijkste indicator voor mij !
Nogmaals bedankt ! smile

1-4

Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:
Login form
Search
Our poll
Rate my site
Total of answers: 13
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
google-site-verification: googlebaaafcc2627473a5.htmlUtiliteitsbouw Den Haag